Despre noi

Societatea Comerciala HAIV SRL a fost înfiintata în anul 1992 si activeaza în domeniul automatizarilor industriale din anul 2004. Toate activitatile firmei se bazeaza pe experienta angajatilor nostri în domeniul comercializarii aparaturii de automatizari industriale si a robinetelor industriale, pe competenta, încredere si calitatea serviciilor oferite.

Firma noastra are implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform ISO 9001-2000 si furnizeaza la livrare, la cerere, certificate de verificare a produselor de catre laboratoare autorizate în România.

Obiectivul nostru este furnizarea produselor si serviciilor la un nivel calitativ superior precum si satisfacerea cerintelor clientilor nostri.  Acestea sunt posibile printr-o continua colaborare cu clientii pentru identificarea cerintelor lor precum si prin colaborarea permanenta cu un grup de firme specializate în domeniul productiei de aparatura de control al proceselor industriale si robinete industriale.

Colaboratorii nostri sunt furnizori recunoscuti în tarile lor precum si pe piata internationala prin produse de calitate, performante ridicate si competitivitate. Toate aceste firme au certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001-2000 si detin certificari specifice pentru laboratoare si pentru aparatura produsa, aliniate la standardele internationale si emit la livrare certificate de verificare conform cerintelor standardelor europene, americane sau canadiene.